Over ons

Je bent hier:
Scheepselektra

Welkom op Bootstroom.nl

Bootstroom.nl is een gespecialiseerde leverancier in producten, materialen en systemen voor de pleziervaart. Bootstroom.nl installeert, adviseert en levert uw producten voor elektrische installaties in motor- en zeilboten.

Elektriciteit aan boord is een complexe aangelegenheid. Het aanleggen evenals reparaties van elektrische installaties aan boord van schepen behoeft dan ook een specifieke en specialistische aanpak.

Geen installatie is universeel te noemen en naast gedegen vakkennis, is creatief inzicht een belangrijke eigenschap om tot betrouwbare en degelijke oplossingen te komen.

Bootstroom.nl is voornamelijk actief in de watersport en houdt zich bezig op het gebied van reparaties, storingen, renovatie en nieuwbouw van elektrische installaties in de pleziervaart. Wij zijn niet gebonden aan een jachtwerf of haven omdat wij naar de klanten toe kunnen komen binnen een straal van circa 30 kilometer rondom Heerhugowaard.

Aangezien wij ook niet gebonden zijn aan bepaalde merken en/of leveranciers kunt u bij ons terecht voor reparatie en installatie van de meest voorkomende instrumenten en andere elektrische apparaten aan boord van uw schip, zoals boegschroeven, ankerlieren, startmotoren, dashboarden maar ook alle elektronische navigatie apparatuur en de gehele verlichting zowel binnen als buiten en op uw boot.


Wij zien uw opdracht graag tegemoet!

logo Bootstroom

Contact info

Contact

+31 626783382

Email

info@bootstroom.nl

Location

Libellestraat 3, 1706BV Heerhugowaard

Inschrijven nieuwsbrief

© 2024 Bootstroom.nl. All rights reserved.